2006-12-13

Műszaki Térinformatika Konferencia

A hivatalos konferenciakiadvány címlapja. Kép: az MTE szívességéből, 2006

9. Műszaki Térinformatikai Konferencia
Debrecen, Kölcsey Központ
2007 április 19-20

A Műszaki Térinformatika Egyesülettől a mai postánkban érkezett levél:

"Ezúton szeretném felhívni a HUNAGI figyelmét a Műszaki Térinformatika Egyesület 2007. április 19-20-án, a debreceni Kölcsey Központban megrendezésre kerülő konferenciájára.
Az elsődlegesen megcélzott kör ezúttal is a közműszolgáltatók köre. A témák között kiemelt szerepet kap a digitális alaptérkép (értve ez alatt a földmérési alaptérképet és a műszaki alaptérképet, utóbbi már több, mint amit korábban közmű alaptérképnek neveztünk). Következésképpen több száz önkormányzati szakember is meghívót kap.
Az előrejelzések szerint folytatódik az egyeztetés az FVM, NKP-KHT és a nagy szolgáltatók között a digitális földmérési alaptérkép mindenki számára elfogadható árstruktúrájának a kialakításáról és kiemelt téma lesz az elavult közműnyilvántartási utasításrendszer megújítása is. Csatolva küldöm a konferencia prospektusát."

Javasoljuk a HUNAGI érdeklődő tagszervezetei, tagintézményei részére, minél nagyobb számban legyenek jelen az eseményen akár hallgatóként, de december végéig előadással is lehet nevezni.
Érdeklődés: konferencia@gita.hu A jelentkezést elektronikusan legegyszerűbb beadni a www.gita.hu honlapon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése