2007-01-09

Városfejlesztés és térinformatika


Találkozó és poszter-kiállítás a schwechati városházán AGEO és CAGI közre-működéssel. Ötfős delegációval a HUNAGI is meghívást kapott.

Időpontja: január 22.
A meghívás egy ötfős HUNAGI delegációra vonatkozik (poszterkiállítók, döntéshozók, civil szervezeti vezetők) és tegnap este érkezett. A megnyitóra az osztrák, cseh, valamint várhatóan a szlovák és magyar szervezett térinformatikai közösségek vezetői részvételével kerül sor.
Bizzunk benne, hogy a várostervezésben, tájtervezésben térinformatikát használó tagintézményeink élni tudnak a lehetőséggel és poszterekkel jelentkeznek a január 23-tól február 9-ig tartó kiállításra. Az érdeklődők lehetőleg még ma jelentkezzenek a
hunagi@hunagi.hu címen illetve a 30/4158276 mobil számon. A logisztikai megoldás a jelentkezők száma és lehetőségeik ismeretében tisztázható. A megnyitón ismertetés hangzik el a CENTROPA MAP termékről, amelyben a téradat-infrastruktúra kialakításának egyik építő elemét látják a fejlesztők Közép-Európa számára. A rendezvény társ szervezője a CEIT a Közép-Európai Technológiai Intézet és a CEIT ALANOVA Urbanisztikai, Közlekedési, Környezetvédelmi és Információs Társadalom Intézet. A honi jelentkezők ezt is vegyék figyelembe!
Kiegészítés: január 12-ig négy poszterrel négy intézmény jelentkezett be. Adataikat az angol nyelvű hírnapló minapi bejegyzése tartalmazza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése