2007-03-21

Középiskolai záródolgozat pályázat térinformatika témakörben

KÖZÉPISKOLAI ZÁRÓDOLGOZAT-PÁLYÁZAT
TÉRINFORMATIKA témakörben

Dr. Berencei Rezső ügyvezető igazgató megbízásából ezúton ajánjlja HUNAGI szakmai közössége figyelmébe a következő felhívást:

A HUNGIS a Magyarországi Térinformatikáért Alapítvány országos pályázatot hirdet meg a térinformatika elméleti és gyakorlati kérdéseit középiskolai szinten feldolgozó záródolgozatokra. A beadott munkáknak bizonyítaniuk kell a pályázó megalapozott felkészültségét a témakörben.
A beadott pályaművek értékét és díjazásra való alkalmasságát tekintélyes szakemberek véleménye alapján az Alapítvány kuratóriuma állapítja meg. Ennek alapján a kuratórium a sorrend megállapítása nélkül az arra érdemes záródolgozatokat 15 000 – 15 000 forint díjazásban részesíti.
Kötelezően beadandó anyagok:
a záródolgozat egy példánya,
a bírálatok egy-egy másolati példánya,
a pályázati munka egy-másfél oldalas összefoglalója, amelynek alkalmasnak kell lennie egy szaklapban való megjelenésre (lehetőleg digitális formában),
a pályázó személyi adatai: név, lakcím, anyja neve, születési adatai, TAJ-szám, adóazonosító jel, elérési lehetőség (telefonszám, e-mail cím).
Beadási határidő: 2007. július 31.
Eredményhirdetés a XVI. Térinformatika az oktatásban konferencián.
A pályázat eredményéről, a díjátadás pontos idejéről és helyér1ől a pályázók írásban kapnak értesítést. A pályázat eredménye és a díjat nyert pályázatok rövid ismertetése a Térinformatika című lapban megjelenik.
A pályázatokat a
HUNGIS Alapítvány, 1123 Budapest, Alkotás u. 25. V. épület
címére kell megküldeni.


Dr.Berencei Rezső...............................Havass Miklós
ügyvezető igazgató..........................a kuratórium elnöke

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése