2016-01-10

Lehetőség hazai eredmények rövid bemutatására a WGISS-41 munkahéten

A Canberra a GSDI-3 idején,1998-ban. Kép: RFG

A Földmegfigyelési Rendszerek Bizottsága Információs Rendszerek és Szolgáltatások munkacsoportja közelgő canberrai 41. munkahetén ismét lehetőség lesz  a GSDI szervezet féléves beszámoló jelentésében hírt adni olyan, nemzetközi érdeklődésre számot tartó európai és hazai fejlesztési és/vagy alkalmazási eredményekről, melyek a téradat infrastruktúra és a távérzékelés útján nyert információk együttes és hatékony felhasználását igazolják.
Bár az előadás a GSDI színeiben hangzik el, mégis egy részében jó alkalmat kínál egyes hazai műhelyek, vállalkozások eredményes munkájának felvillantására, referenciáik közzétételére. 
Az előadott anyag a CEOS WGISS oldalán nyilvánosan hozzáférhetővé válik. Felajánlott hozzájárulásokat egy, (max. két) prezentációs oldal terjedelemben ppt vagy pptx formátumban lehet megküldeni az e-mail címemre a hívatkozások és beküldők névjegyszerű eadatinak megadásával. A kiválasztásnál a relevancia erőssége, a fejlesztés/alkalmazás társadalmi-gazdasági jelentősége és az újszerűség a legfőbb szempont. Az anyagok megküldési határideje január 31. Telefonon egyeztetni a 30/465 6322 számon lehet. 
A 1998. év végén ugyanitt, - akkor a GSDI 3. konferenciáján - hangzott el az az előadás, amely a hazai téradat infrastruktúra programot mutatta be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése