2019-09-16

Itt a DLR által szervezett "A földmegfigyelés új távlatai" rendezvény részletes programja

A "Neue Perspektiven der Erdbeobachtung" naprakész programját ma küldték meg a szervezők:

A logo forrása: DLR
A rendezvény kiemelten foglalkozik majd az ENSZ Agenda 2030, a fenntartható fejlődési célok (FFC/SDG) elérését szolgáló földmegfigyelési témakörrel.
Ma értesítés érkezett a szervezők, Maike Gerads és Johannes Schmidt részéről, hogy az MFTTT WG4SDG munkacsoport részéről felajánlott poszter-hozzájárulást elfogadták. Az anyagot várhatóan digitális poszter formájában ismerhetik meg a résztvevők. 
A házigazda a DLR (Deutsches Zentrum für Luft- und Raumfahrt e.V.) űrhajózás-menedzsment - földmegfigyelési részlege lesz Kölnben, 2019. november 12-13-án (Egyébként a DLR kölni székházában 20 évvel ezelőtt  Dr.Wolfgang Steinborn meghívására már tartottam előadást.)
A német űrügynökség földmegfigyelési részlegének mostani rendezvényén való részvétel célja nem csupán a dr. Mihály Szabolcs vezette MFTTT WG4SDG munkacsoport küldetésének megismertetése, hanem a műhely-platformon tárgyalt újdonságok, víziók és friss benyomások hazai továbbadása (akár már a november közepén Agárdon tartott Fény-Tér-Kép konferencián).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése