2024-01-19

A HUNAGI fénykorából: SDI/INSPIRE témakörhöz kapcsolódó tevékenységek 2010 (előadásanyag)

Publikáció a HUNAGI fénykorából... 

A Délkelet-európai régió országai számára Prof.Bashkim Idrizi és Dimo Todorovski szervezésében, a Geo-SEE, FIG, ITC, EUROGI, a FON és Tetova Egyetemek, valamint a Macedón Bejegyzett Földmérők Kamarája támogatásával inagyszabású konferenciát rendeztek 'Téradat Infrastruktúrák 2010'  címmel Skopjéban. A konferencia magyar előadásanyaga  nemzetközileg bírált cikk formájában a 63-75 oldalakon található. Ez a legátfogóbb áttekintése a HUNAGI akkori tevékenységének, amely angol nyelven megjelent. A szerzőtől megkérhető maga a vetített-képes változat is.

Link: https://www.academia.edu/15394118/Proceedings_INTERNATIONAL_conference_on_spatial_data_Infrastructures_2010?auto=download&email_work_card=download-paper

A rendezvény nemzetközi szervező bizottság tagjai voltak Osskó András FIG VII Bizottság elnöke, és Zentai László professzor ICA főtitkár mellett .Alessandro Annoni (SDI Unit, JRC), továbbá a FIG (Stig Enemark), ICA (Fraser Taylor, Georg Gartner, Milan Konecny), EUROGI, (Mauro Salvemini), OGC (Mark Reichardt) és GSDI (Ian Masser) vezető tisztségviselői. akik az előadásanyagok bírálói között is szerepeltek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése