2010-09-24

HUNAGI az Esri Magyarország Kft.15. felhasználói konferenciája támogatói között

Mai postánkból. Tagszervezetünktől Kis Ágnes (Esri Magyarország Kft) írja körlevelünkben:


"Cégünk nevében, ezúton szeretném meghívni az idén tizenötödik alkalommal megrendezésre kerülő XV. ESRI Magyarország Felhasználói Konferenciára, amelynek célja, a világ vezető térinformatikai technológiájának és a terület újdonságainak bemutatása, valamint a szakmai közélet és párbeszéd fellendítése!
Konferencia előzetes:
·         Több mint 30 előadással, 8 szekcióval, 4 teremben várjuk az érdeklődőket!
·         A legújabb, ArcGIS 10-es verzió bemutatása mellett, idén a környezetvédelem (vízügyi igazgatás, természetvédelem) mint kiemelt téma szerepel a programban.
·         A plenáris szekcióban előadást tart a kormány közigazgatás-informatikai és térinformatikai koncepcióiról, a szakma magyarországi jövőképéről Dr. Kling István, vízügyért felelős helyettes államtitkár (Vidékfejlesztési Minisztérium), a konferencia díszvendége és a pleáris szekció elnöke. Az idei ESRI díjakat Prof. Dr. Detrekői Ákos, Rector Emeritus (BME) adja át a plenáris szekcióban, a konferencia díszvendégeként.
·         A konferencia más módon is fel kívánja hívni a figyelmet a természeti környezet megóvásának szükségességére. A rendezvény tájékoztató anyagai például újrahasznosított papírból készülnek, és az ESRI-logós ajándéktárgyak értékesítéséből befolyó összeget cégünk megduplázva a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületnek adományozza.
·         A 8 előadás szekció egyikében a fejlesztők élőben, interaktív formában mutatják be a szoftverek legfrissebb verziójának újdonságait - a hamarosan megjelenő ArcGIS 10 verziót - és fejlesztések eredményeit. A szekció ugyanazokkal az előadásokkal, délelőtti és délutáni ismétléssel várja az érdeklődőket; a „demo island" standok pedig alkalmat adnak a szoftverek élőben való kipróbálására.
·         A programban minden évben megrendezésre kerülő Poszter/Térkép kiállításon, a résztvevőknek lehetősége van bemutatni saját projektjüket, munkájukat, amelyek a konferencia végén díjazásban részesülnek.
·         Idén újdonságként, a konferencia teljes ideje alatt két fejlesztő kollégánk díjmentes szakmai konzultációttart a rendezvény kiállítói termében.
·         A konferencia kiállítói termében a szponzorok bemutatkozó standjait, újdonságait tekinthetik meg: NAVTEQ, GeoX, Közlekedés Kft, START-IT, TRIMBLE termékbemutató + tesztelési lehetőség...
·         A rendezvényt fő szponzorai - a GISDATA és a NAVTEQ - támogatásával TOMBOLA zárja, értékes nyereményekkel!

hirdetes_nagy copy.jpgElőzetes programterv: letöltés

Poszter- és térképkiállítás információk: letöltés

Információ előadóknak: letöltés

Regisztráció: www.esrihu.hu/konferencia

Reméljük, hogy rendezvényünkön Önt és kollégáit is részvevőként üdvözölhetjük! Kérjük, hogy mihamarabb regisztráljon, és ne feledje feljegyezni naptárá ba az eseményt!"

támogatók 2010.TIF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése