2011-05-15

Internetes videoközvetítésben is nyomon követhető holnap az IoT (Internet of Things) konferencia

Az IoT budapesti konferenciájának színhelye.

Kép forráshelye: HUNAGI 2011

Az IoT (Internet of Things) 2011 az Internet jövőjével foglalkozó budapesti rendezvénysorozat első eleme, melyre HUNAGI az EUROGI elnökének figyelemfelhívását követően jelentkezett be és várólistás helyről kapott végül is részvételi lehetőséget. HUNAGI eseményblogja május 3-án hívta fel olvasói figyelmét az IoT 2011 rendezvényre, melyre május 10-ig lehetett jelentkezni. A HUNAGI tagok a lehetőségről eHírlevélben is értesülhettek.
A program itt tölthető le: http://www.event.rentit.hu/iot2011/?iot=programme
Az esemény videoközvetítésben is nyomon követhető a letölthetőprogram ismeretében:
Room IV.
Holnap az Európai Bizottság és a Nemzeti Innovációs Hivatal közös rendezvényéről (az MTA SZTAKI és GS1 Magyarország közreműködésével) a HUNAGI Napló is beszámol.  Az egyhetes az Internet Jövője rendezvénysorozat programjában többnyire meghívásos részvételű események szerepelnek:
16 May 2011, undefinedFIRE Research workshopundefinedInternet of Things ConferenceundefinedENoLL eventundefinedFuture Internet Cluster Workshop 
17 May 2011, 
undefinedFuture Internet ConferenceundefinedFIRE Architecture Board (by invitation)undefined18 May 2011, undefinedFuture Internet Assembly (FIA), Future Internet Forum (FIF - by invitation), ceFIMS (by invitation)
19 May, 2011, 
undefinedFuture Internet Assembly (FIA)undefinedICT Proposers Day

Forrás: az EU Internet jövője portál Bővebbet: www.fi-budapest.eu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése