2007-07-25

HUNAGI tagszervezet részvételi lehetősége az Európai Címregiszter projektjavaslatban

Részlet a spanyol projektkoordinátor előadásából, aki maga is az Európai INSPIRE Bizottság tagja. Kép: HUNAGI fotógyűjtemény, 2007
Címekről az INSPIRE jegyében
A harmonizált címregiszter a legfontosabb téradat infrastruktúra elemek egyikét alkotja. Magyarországon ennek a készenléte elmaradásban van a többi alapvető elemmel összehasonlítva. Az Európai Címregiszter projektbe a konzorciumot vezető spanyol szervezet meghívta az EUROGI-t is. Az EUROGI maga közvetenül nem végez projektfeladat-végrehajtást, azt tagszervezeteire bízza és így tesz a HUNAGI is. Ezért kerül meghírdetésre ez a lehetőség tagjaink között, akik közül nem egy jelentős tapasztalattal és fejlesztési készséggel rendelkezik ezen a területen.
Akit érdekel a részvétel, a hétvégén megkapja belső használatra a projektjavaslat leírást, Joao Geirinhas főtitkár kísérőlevelével. Részvételi feltétel a HUNAGI tagság és a szakirányú tapasztalat és készség/kapacitás.
Az érdeklődő válaszokat szombat déli 10 óráig várom a hunagi@hunagi.hu címre Európai Címregiszter + a saját intézménynév rövid alakja tárgymegjelöléssel
Az általam megküldött anyagok ismeretében a részvétei szándékot hétfőn estig várom majd, tekintve, hogy a választ a HUNAGI részéről legkésőbb kedden tudom elküldeni, mert utána vidékre utazom ismét.
Remetey Gábor EUROGI vezetőségi tag, HUNAGI főtitkára

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése