2010-12-07

Digitális Föld konferenciafelhívás

Mai postánkból: Michael Ridout, az ausztrál Cooperative Research Centre for Spatial Information (CRCSI) karácsonyi üdvözlete és felhívás az ISDE-7 konferencián való aktív részvételre:
"The Call for Papers for the ISDE7 conference (Perth, August 2011) is now open.  The submission information has been added to the website: http://www.isde7.net/call_for_papers.
Relevant documents:



HUNAGI bíztatja a hazai térinformatikai közösség innovatív megoldásokat felmutató szereplőit, a Digitális Magyarország 2010-2014 program döntéshozóit, tervezzék részvételüket a 7. Digitális Föld nemzetközi konferencián és ennek érdekében tárják fel a pályázási és egyéb támogatási lehetőségeket. Mint ismeretes, az ISDE szervezet végrehajtó bizottságának legutóbbi Nessebarban tartott ülésén úgy határozott, amennyiben a HUNAGI formális pályázási szándéknyilatkozatot tesz, úgy Magyarországon lehet az ISDE8 konferencia 2013 őszén. Tagszervezetünk a Congress Rendezvényszervező Kft már dolgozik az előzetes pénzügyi terv összeállításán, melyet a HUNAGI december 15-i elnökségi ülésére is beterjeszt.

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése