2017-02-12

World Wind a fenntartható fejlődési célok elérésének szolgálatában - interjú az ausztrál fejlesztési szektor hírszolgálata számára

Ausztrália a felfedezések korában
Lisa Cornish  az ausztrál Devex szervezet részéről  - amely a fejlesztési szektor számára végez hír- és egyébb szolgáltatást (www.webex.com) - interjút kért a Sydneyben tartandó áprilisi Locate17/ISDE10 konferencia kiemelt előadóitól. Mivel az egyik párhuzamos szekció levezető elnöke és első előadója lehetek, ezért megkaptam a címbeli előadás-témára szabott kérdéseket. A négyoldalas válasz a múlt héten elkészült, azt szerzőtársaimmal Patrick Hogannel a NASA Ames Research Center projektvezetőjével, valamint Prof. Maria Antonia Brovellivel (Milanói Műegyetem Como-i kampusz) egyeztettem és az újságírói hozzájárulás esetén itt is megjelenik majd. 
Ms.Lisa Cornish legfrissebb visszajelzése szerint a publikáció egy-két héten belül várható és akkor közreadhatom a linket.
Ami az illusztrációt illeti, az egy XVII. századbeli világtérkép egyik féltekét mutatja színezett ólomüvegen, amely a valparasói Haditengerészeti és Tengerhajózási Múzeum egyik termében található (a fotó 2004-ben készült, és azon Ausztrália keleti partvonala, így Sydney sincs még feltüntetve ).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése