2009-01-01

Új tagszervezet: GotMaps? cég felvételét kérte a HUNAGI-ba


Új vállalkozás színesíti a HUNAGI közösségét. Legutóbbi jelentkezőnk a Gotmaps? telephelye az Egyesült Államokban van, de kapcsolatait a honi közösséggel szorosabbra kívánja fonni. Határon túli magyar vezetésű kisvállalkozások HUNAGI iránti érdeklődése nem újkeletű. Már Erdélyből is voltak érdeklődők, de a tagságot kezdeményező lépést azok még nem tették meg.
Barsai Gábor cégvezető írta az elmúlt évben:
"Szeretném cégünk kérelmét benyújtani támogató tagként való felvételhez a HUNAGI-hoz 2009-tól kezdve. A cég 2000-ben lett bejegyezve Ohio államban. Ez idő alatt számos munkát hajtottunk végre, szénbányák bemérésétől és térinformatikával támogatott szénmennyiség becsléstől kezdve országos GPS méréseken át. Legutóbb 2008-ban, Pekingben szerepeltünk az ISPRS kongresszuson.
A Társaság alapszabályát áttanulmányoztuk és céljaival, feladataival egyetértünk. Támogató tagként naptári évente 60,000 Ft/naptári év összeg átutalását vállaljuk. A cég képviseletét a HUNAGI-ban Barsai Gábor igazgató fogja ellátni. Kérem, hogy a HUNAGI információs anyagait számunkra megküldeni szíveskedjen. Címünk, elérhetőségünk:
Gotmaps?
2981 Wicklow Rd
Columbus, OH 43204, USA
Tel: 1-614-284-6260, Fax:1-270-447-4263
http://www.gotmaps.biz, gabor@gotmaps.biz "
Barsai Gábor úr egyébként frissen végzett földmérőként 1986-ban a BME ajánlásával segédkezett az Európai Űrügynökség EARTHNET hálózata szakértői értekezletének és a Műholdfelvételek mezőgazdasági alkalmazásainak szentelt budapesti konferencia megrendezésében. Az értekezlet színhelye a váci-utcai üzleti központ volt, míg a konferenciát az MTA úri-utcai kongresszusi központjában szervezték meg az FVM Földmérési és Térképészeti Főosztály és a FÖMI Távérzékelési Főosztály szakemberei. A konferencia résztvevőinek csoportképét beszkennelést követően itt találják.
Ez volt az ESA első szakmai értekezlete, melyet nem ESA tagország rendezhetett térségünkben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése