2013-09-10

Partneri együttműködés az AdvantageAustria szervezettel

A partneri nyilatkozatot Valkó Richárd úr, az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztályának munkatársa megkeresését követő egyeztetés nyomán, Inghild Rumpf kereskedelmi attasé jegyezte.
A partneri együttműködés jegyében első akcióként tájékoztatásul és felhasználásra 422 helyre továbbítottunk egy, a HUNAGI szakmai közössége érdeklődésére minden bizonnyal számot tartó felhívást és kapcsolatos jelentkezési lapokat (magyar, német, angol nyelven), melyek elektronikusan kitölthetőek. Többek között egy térinformatikai cég is magyar partnert keres.Remélhetőleg a HUNAGI e legújabb szolgáltatását jól fogadja a honi szakmai közösség. Az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztályával a mai naptól kialakult intézményes partneri kapcsolat révén arra is mód van, hogy HUNAGI tagszervezetei figyelemfelhívó anyagai eljussanak az AdvantageAustria nemzetközi kereskedelemfejlesztési szervezet közvetítésével az Osztrák Kereskedelmi Kamara tagcégeihez is.
Mindez erősítheti a határon átívelő közös vállalkozásokat, de éppúgy kölcsönösen gyümölcsöző kereskedelmi együttműködés alapjait teremthetik meg az EU belső piacán, az Európai Gazdasági Térség országaiban de azon kívül is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése