2009-06-26

Mikoviny Sámuel Térinformatikai Emlékverseny - eredményhírdetés július 4-én Székesfehérváron

Mai postánkból. Kis Ágnes (ESRI Magyarország Kft.) osztja meg a hírt a HUNAGI Napló olvasóival:
"A 2008/2009. tanévben már hagyományosan ötödször rendezte meg közösen, a Nyugat-Magyarországi Egyetem Geoinformatikai Kara illetve az FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézete: a Mikoviny Sámuel Térinformatikai Emlékversenyét.
Az I. iskolai fordulót 2009. február 06-án hat magyarországi és egy határontúli magyar tannyelvű szlovákiai szakközépiskolában bonyolították le. A döntőbe 21 tanuló jutott, melyet NYME Geoinformatikai Karán rendeztek meg a GIS OPEN konferencia keretén belül. Az ESRI Magyarország Kft. az eddig évekhez hasonlóan, az idei győztesek (hat tanuló) és felkészítő tanáraik (négy tanár) elismeréséhez céges tárgyjutalmak formájában járult hozzá. Az első 4 helyezett tanuló és felkészítő tanáraik 1 éves próbalicence-t kapott az ESRI ArcView 9.3-as verziójából illetve térinformatikai, szakmai könyveket.
A verseny ünnepélyes eredményhirdetését 2009. július 4-én szombaton az NYME Geoinformatikai Kara diplomaosztó ünnepélyén, a székesfehérvári Vörösmarthy Színházban bonyolítják le a szervezők."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése