2009-02-21

A nyílt forráskódú, szabadon felhasználható térinformatikai szoftverek használatának lehetőségei és korlátai

CASCADOSS műhelymunka-tanácskozás
Budapesten 2009. február 27-én

Podolcsák Ádám a január végi szegedi CASCADOSS műhelyen. Kép: HUNAGI fényképgyűjtemény, 2009
Ma érkezett meg az EU CASCADOSS projekt magyar konzorciumi tagjának, a HUNAGI tag Compet-Terra Bt-nek a felhívása:
"A Compet-Terra Szervező és Tanácsadó Bt. az Európai Bizottság FP6-os programja támogatásával megvalósuló CASCADOSS (http://www.cascadoss.eu) projekt magyar partnere tisztelettel meghívja Önt, a nyílt forráskódú, szabadon felhasználható térinformatikai szoftverek használatának lehetőségeit és korlátait elemző budapesti műhelymunka-tanácskozására. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mely a http://infotrade.hu/cascadoss weboldal REGISZTRÁCIÓ menüjében lehetséges. Elég az itteni címre kattintani.
Dr. Kristóf Dániel (FÖMI), a Humboldt projekt magyar összekötője a szegedi CASCADOSS projekttalálkozón. Kép: HUNAGI fényképgyűjtemény, 2009
A rendezvény részben a 2009. január 27 és 30 között Szegeden, hasonló témában tartott összejövetel eredményeit, a felmerült kérdéseket és válaszokat hivatott összefoglalni, - tehát azokhoz szól, akiknek Szegeden nem volt alkalmuk megismerni a CASCADOSS projektet, annak módszertanát -, részben pedig a Szegeden megfogalmazott gondolatok továbbvitelét tűzte ki céljául, tehát a januári résztvevők és előadók itteni megjelenése is kiemelten fontos.
Várunk minden érdeklődőt az államigazgatásból, az önkormányzatoktól, for- én nonprofit szférából, felsőoktatási intézményekből, kutatóhelyekről, egyaránt.
A rendezvény helyszínét a Földmérési és Távérzékelési Intézet (1149-Budapest, Bosnyák tér 5) biztosítja.
Várjuk a FÖMI „oktatótermében” 2009 február 27-én, pénteken 10h-kor.
Tisztelettel,
Compet-Terra Bt.
HUNAGI tag"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése