2007-10-25

Telt ház az ESRI Magyarország Felhasználói Konferenciáján


Gazdag és sokatigérő program példa nélküli méretű hallgatóságot vonzott az ESRI Magyarország idei Felhasználói Konferenciáján, melyen a cég európai, regionális vezetése is képiseltette magát. Bemutatkozott Oláh Attila, a hazai cég új ügyvezetője és jelen volt Nick Land is a rotterdami központból, aki október 15-ig az Eurogeographics szervezet igazgatója volt Párizsban.
A programról és az első szekcióról bővebbet hamarosan itt.
Az EUROGI vezetősége ezekben a napokban a HUNAGI részvételével fogadja be tagjául az ESRI európai szervezetét, melynek képviseletében Pichler úr vesz részt a lisszaboni találkozón. Már a megnyitó előtt és alatt a HUNAGI szempontjából hasznos tárgyalások és megbeszélések indultak a GISDATA és ESRI szervezettel képviselőivel, a Nyugat-Magyarországi Egyetem dékánjával, valamint a Bonaventura Kft ügyvezetőjével. Október 26-án GISDATA-HUNAGI csúcstalálkozóra is sor kerül Barkóczi Zsolt HUNAGI elnöknél, amelyen várhatóan körvonalazódnak a szervezetek közötti munkakapcsolatok keretei is.
A HUNAGI nagyra értékeli az ESRI Magyrország eddigi szponzori szerepvállalását a HUNAGI diák- és hallgatói tagozat fenntartásában, melynek mentora Prof. Dr. Márkus Béla. A HUNAGI megnyitó előadását várhatóan a Térinformatika szaklap decemberi száma is leközli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése