2008-06-02

Felhívás: korszerű, térinformatikai alapú önkormányzati szolgáltatás

Térinformatikával támogatott korszerű hazai önkormányzati alkalmazások és szolgáltatások
HUNAGI várja mindazok gyors visszajelzését, akik önkormányzati célú, minőségi térinformatikai alkalmazások fejlesztésében, megvalósításában, üzemeltetésében részt vettek/vesznek, vagy hasonló működő szolgáltatásokról tudomása van, megadva az illetékes nevét, az intézményt/szervezetét, valamint e-mail címét, esetleg telefonját, valamint az alkalmazás szolgáltatás honlapcímét.
.
A tudomásunkra jutott szolgáltatási rendszereket tervünk szerint meghívnánk egy, a Visegrádi Országok szintjén, cseh, szlovák és lengyel partnereinkkel közös szervezésű versenyre, melynek hazai válogatójára júniusi előkészítéssel legkorábban augusztus második felében kerülne sor. Az alkalmazási/szolgáltatási rendszerek a településmenedzsment legszélesebb körét felölelhetik a temetői sírnyilvántartástól a komplex önkormányzati portálig, az ellátó rendszerek üzemeltetésétől az elektronikus közigazgatásig. Előzetesen csak annyit, hogy a kiértékelés a legújabban kimunkált európai téradat infrastruktúra módszertan figyelembevételével történik majd.
Kérjük az olvasót, hogy aki illetékest vagy potenciális érdekeltet, települési önkormányzatot  ismer, ezt a bejegyzést postázza tovább részére.
Visszajeléseket a következő címre várjuk: gabor.remetey@gmail.com Tárgymezőben: Térinformatika és önkormányzati alkalmazás
Hasonló előzetes gyors felmérést készítünk a térinformatikai alapú turisztikai alkalmazásokról is. Az erre vonatkozó felhívás az előzó percekben külön bejegyzésben már közre lett adva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése