2007-08-13

Agrárinformatikai Nyári Egyetem Debrecenben

Aktualitása miatt felidézzük és ismét közöljük Herdon professzor úr közérdekű, figyelemfelhívó levelét. A MAGISZ elnöke írta:
"A Debreceni Egyetem Agrárgazdasági és Vidékfejlesztési Kara a Magyar Agrárinformatikai Szövetséggel és a Magyar Tudományos Akadémia Debreceni Bizottságának Agrárökonómiai Munkabizottságával valamint hazai és külföldi egyetemek támogatásával, közreműködésével 2007. augusztus 29-30-án Agrárinformatikai Nyári Egyetemet rendez.
Témakörei: Oktatási/Képzési programok és fejlesztések, Információs rendszerek, Mobil technológiai alkalmazások, Információs és kommunikációs technológiák a vidékfejlesztésben, E-learning, Élelmiszerbiztonság és nyomonkövetés, Web szolgáltatások, portálok és Internet alkalmazások, Vezetéknélküli és szenzor hálózatok, Elosztott számítógépek, technológia, Döntés Támogató Rendszerek, Modellezés és szimuláció, GIS/RS, Precíziós Mezőgazdaság, Kollaboratív munka környezet, IT és innováció az élelmiszer szektorban.
Részvételi díj: 5.000 Ft.BSc, MSc (főiskolai, egyetemi) hallgatóknak a részvétel díjmentes. A rendezvény nyelve: angol/magyar Részletes információk a rendezvény Web oldalán: http://odin.agr.unideb.hu/su2007/hu/index.php A szervezők nevében: herdon@agr.unideb.hu Tel: +36 52.508.360

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése