2007-09-05

A hétvégéig lehet még jelentkezni a Horvát-Kanadai Térinformatikai Napra

Kanadai zászló háttérben a Csendes Óceánnal. Kép: HUNAGI fotógyűjtemény (dr.S.B. szívességéből), 2005
Lehetőség kanadai kapcsolat-építésre!

A HUNAGI stratégiai célkitűzéseinek egyik oszlopa az euróatlanti kapcsolatok erősítése.
Hivatkozással a címbeli tegnapi naplóbejegyzésre, Bősze Éva kereskedelmi tanácsos asszonytól érkezett levél alapján még szept. 6 utáni jelentkezést is befogadnak.
"Kedves Remetey úr!
Köszönöm, hogy tájékoztatásul feltette a zágrábi programot a blogra. Amennyiben lenne jelentkezô, akár a határidôn túl is, kérem jelezze. A cégekrôl nem tett említést, de örülnék, ha konkrét lehetôségrôl számolhatnék be nekik, ha esetleg beszélek velük. Van tudomása ilyenrôl, vagy van olyan magyar cég, amelyet érdekelhetne az adott területeken (geospacial web service development, knowledge management) az együttmüködés?..."
Nos a két Magyarország iránt is érdeklődő cég bemutatására is lehetőséget kapva azok a következők:

CubeWerx Inc. - http://www.cubewerx.com/
Spatial Knowledge Engineering (SKE) http://www.skeinc.com/

Honlapjaikat megtekintve várjuk azon érdeklődőket, akik potenciális megrendelők vagy együttműködő partnereik lehetnek a magyar vagy alrégiós piacon.
Ami a szeptember 12-i zágrábi rendezvényt illeti, ahhoz, hogy a szésztvenni szándékozóknak a részletekről való egyeztetésre is módjuk legyen a kanadai rendező szervvel, legkésőbb péntek reggelig célszerű jelentkezni a hunagi@hunagi.hu címen.
A beérkezett jelentkezők névjegyszerű adatait és egybekezdéses bemutatkozásukat továbbítjuk a Kanadai Követség Kereskedelmi részlegére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése