2007-09-11

Év logisztikai menedzsere felhívás

Tagvállalataink figyelmébe!
Minapi postánkból: Kőhegyi Anita ügyvezető igazgató írta:
"Tisztelt Remetey-Fülöpp Gábor Főtitkár Úr!
Mint arról az év első felében hírt adtunk a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 2007-ben tizennegyedik alkalommal tette közzé az „Év logisztikai menedzsere” megválasztására irányuló felhívását. Célja a logisztikai szakterület művelésében, fejlesztésében kimagasló eredményeket elért szakemberek elismerése, valamint személyük és vállalatuk megismertetése a hazai közvéleménnyel.
Eddig sikerült megtalálnunk a szakma kiváló szakembereit, de biztosak vagyunk abban is, hogy sokan dolgoznak hasonló felkészültséggel és érnek el hasonló kimagasló eredményeket. Az elmúlt évekhez hasonlóan most is szeretnénk, ha minél szélesebb területről, a szakma minél nagyobb szeletét megkeresve, felkutatva tudnánk összegyűjteni a jelöléseket és kiadni ezt a díjat.A pályázatok benyújtásának határideje a mai napon lejár, de 2007. szeptember 17-ig még van lehetőség jelölések leadására.
Mivel ebben az évben még nem kaptunk jelölést az Önök szervezetétől, ezért felkérjük, idén is jelöljenek alkalmas személyeket a látókörükben található szakemberek közül, illetve ajánlják tagvállalataik figyelmébe felhívásunkat. A felhívás szövege és az eljárás menete megtekinthető az MLBKT honlapján, a www.logisztika.hu, illetve mellékelve küldjük.
Ha további kérdése merülne fel, Titkárságunk készséggel áll rendelkezésére.A díjat hagyományainknak megfelelően az MLBKT XV. éves kongresszusán 2007. november 14-én adjuk át a rendezvény nyitó plenáris ülésen. A XV. éves kongresszus programterve, a jelentkezési felhívás, illetve a jelentkezési lap megtekinthető, valamint letölthető Társaságunk honlapjáról: http://www.mlbkt.hu/index.php?menuid=225&nyelv=hu.Előre is köszönjük, hogy segítségével hozzájárul a legjobb szakemberek munkájának méltó elismeréséhez.Tisztelettel:
Kőhegyi Anita ügyvezető igazgató
Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság
1061 Budapest, Király u. 12.
Telefon: 267-8740, 267-9619
E-mail: edit.horvath@logisztika.huwww.logisztika.hu "
A kérdést a mai napon a HUNAGI Elnöksége is megtárgyalta, de ez alkalommal elállt jelölt állításának lehetőségétől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése