2007-09-24

Térinformatikai tartalom az őszi MLBKT Logisztikai kongresszuson

Minapi postánkból:
Együttműködő partnerszervezetünk a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (http://www.mlbkt.hu/) 2007. november 14-16. között 15. alkalommal rendezi meg Balatonalmádiban éves kongresszusát. Az ellátási és logisztikai szakterület kiemelkedő szakmai eseményén térinformatikai tartalmú szekció is megrendezésre kerül, ennek levezetésére a HUNAGI főtitkárát kérték fel.
A kongresszus címében az időtényezőt állítja a középpontba: "Rohan az idő... Az idő, mint piaci sikertényező az ellátási láncban"
Ahogy Kőhegyi Anita asszony, az MLBKT ügyvezető igazgatója írja: "a kongresszus célja átfogó képet adni a beszerzési, ellátási, logisztikai, termelési és elosztási területek jelenlegi helyzetéről és jövőbeni fejlődési irányairól, valamint egy hagyományosan nagy rendezvény keretein belül összehozni a szakembereket, a különböző szintű vállalati vezetőket és munkatársaikat. Az elmúlt években a kongresszuson résztvevők száma 300-350 fő között mozgott.
... A szekcióra 2007. november 15-én délelőtt kerül sor a Hotel Ramadában, Balatonalmádiban. Programját az alábbi táblázat ...tartalmazza:
ÚJDONSÁGOK AZ INFORMATIKAI MEGOLDÁSOK TERÜLETÉRŐL
9.00-9.30
EPC Információs Rendszerszolgáltatás, avagy a rádiófrekvenciás azonosításon túl Kétszeri Dávid, vezetőszakértő, GS1 Magyarország Kht.- Schmidt Pál szolgáltatási igazgató, Konzorcia Kft.
9.30-10.00
Új generációs eszközök alkalmazása eszközök nyomon követésére és azonosítására
Sáfár József, vezető tanácsadó, Régens Zrt.
10.00-10.30
Intelligens szállítmányozás- és fuvartervezés a térinformatika (GIS) segítségével
Szabó Krisztina, konzultáns - Oláh Attila, konzultáns, ESRI Kft.
10.30-11.00
Kávészünet
11.00-11.30
Komplex logisztikai és útvonaltervező megoldások MapInfo térinformatikai alapokon
Baranyi Péter, GIS üzletág igazgató, VARINEX Informatikai Zrt.
11.30-12.00
egyeztetés alatt
12.00-12.30
Az informatika és a logisztika kapcsolata az Új Magyarország Fejlesztési Tervben
Déri András, ügyvezető, Logisztika Kft. ""

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése